- Long time

Det där med att blogga kanske inte riktigt var min grej. Men det skadar inte att ha någonstans att förvara sina tankar om saker och ting.
 
Mycket har hänt sedan sist man satt här och skrev. Sist jag satt här så var jag anställd på ett jobb som jag inte riktigt tyckte om alla gånger, att vara bemanningsanställd kanske inte riktigt va min grej, men det var ett jobb. För idag handlar livet inte om att ha roligt när det gäller jobb, det handlar om att kunna överlava vardagen. Kunna betala för sig och inte leva på andra.
 
Jag har även blivit varslad under tiden. Och bytt kontor vad gäller med att jobba inom bemanning. Roliga äventyr, roligt folk att träffa och lära känna, men det tog på krafterna att behöva pendla så mycket som det tillslut blev.
 
Har också opererat mig, två gånger om dessutom! Inte så allvarligt som det kanske låter, men att få bort visdomständerna var nog bland det klokaste, efter att ha haft räls, jag gjort för min mun och mina käkar. Känner helt klart en skillnad. Kan helt enkelt konstatera att alla de tusentals kronorna jag lagt på mitt vackra gap är värt det.
 
Sedan att bli uppringd och bli tillfrågad om man vill ha jobb är en annan sak jag upplevt. Helt fantastiskt att någon ringer just mig! Fatta kännslan av att någon bara "Hej Sara, du har ju förr hört av dig om att du vill ha nytt jobb, och nu behöver vi någon. Vill du ha nytt jobb?" Rätt mäktigt får jag lov att säga, och jag känner mig stolt. Jag sträcker lite extra på mig. Någon trodde på mig och tänkte att jag passade för detta jobbet. Ett jobb som jag ALDRIG tidigare trodde att det skulle jag jobba med. Helt fantastiskt att få pröva på det! Och är glad att jag tog chansen att pröva på det!
 
Att sedan under sommaren få bli moster igen, det är rätt fräck kännsla det med! 1 Juli kom Alice lillasyster Hanna till världen! Ännu en charmerande individ i vår, kanske inte alltid lika charmerande släkt, till världen! Alice om någon va rätt stolt när mor, far och lillasyster kom hem.
 
Men vad händer i mitt liv just nu?
Jodå, min livsresa fortsätter. Förtillfället lever jag som studerande. Närmare bestämt på Högskolan i Borås. Läser till grundlärare med arbete i fritidshem som det så fint heter. Eller i folk mun läser jag kort och gott till fritidspedagog. Känns just nu som att jag valt rätt. Trivs med de nyfunna vännerna och allt där till. Dock så kan väl de där tentorna kvitta men hey, dem ska jag fixa! I morgon har jag en tenta i akademiskt skrivande, där jag ska skriva en utredande text som har med barns läsförmåga och hur man kan ta tillvara på deras intresse för läsning. Ger mig tusan på att jag ska klara den, då gör jag det.
 
Känner att det plötsligt blev mycket skrivet här. Vem vet, kanske kikar in här inom en snar framtid igen för att dela med mig av allt som händer i livet.
 
Tjingeling så länge!
 
/ Sara
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback