- afton

nu är det fredags afton, och efter påtryckningar så har ja tagit mej i kragen och tänkt att uppdatera lite här i denna lilla blogg. passar ju bra att ja tog mej i kragen, för ja haver ju faxis en skjorta på mej. tort skämt, ja vet. yeahyeah.

julen äro till ända, och snart även detta år, och jag bör nog blivigt lite klokare än va ja har vait tidigare år. ta tex dehär:
Josefine "-aa, hon har ju gått in i väggen, så mamma får jobba 100% nu."
Sara "vah?!?! vilken vägg?!"

jag bör vara lite klokare än såhär nu... fast de e nog den stora frågan. den får förbli olöst fram till min student, för då får ja mina slutbetyg, då finns min smarthet på papper. men å andra sidan, de e rätt sjukt att man ska mäta sin hjärnkapacitet med hjälp av betyg som man får i skolan.. därmed bör de inte finnas betyg på de sättet som de finns i skolan idag.

som sagt, julen är nu över, och nu börjar den långa väntan till nästa år, så bäst attbörja skriva sin önskelista redan nu.
i år så fick ja de som ja behövde allra mest. så jag är nöjd. och hoppas att mina nära och kära är nöjda me de dom fick.
nyfiken på vad sara fick? de får du veta nu:
-ett jättefint halsband av patrik i silver, guldfynds Q-serie
-ljuslyktor från patriks familj
-presentkort (gina, hööks och ansiktsbehandling)
-en Ipod nano, 8gb, blå
-smycken
-mascara
-en väska (har inte fått den än då den inte kommit till emma innan jul)
- och pengar
sara är nöjd, och tackar och bockar för detta!

va hände mer under jul då?
juldagen tillbringades med patrik <3 och en del av hans släkt på bergakungen i  gbg där vi såg på arn =) bra film, rekomenderas.
sedan körde vi rally från gbg till vga, gbg-asås på jaa, nästan 20 min ^^, de e fort ^^,
sedan så bytte sara kläder och fixa till sej lite, gick ner till sofie å plattade håret, sedan gick ja till joel där patrik redan va me ponta å zlatan. sedan knallade vi glada fram till wärdshuset och kalasade. där träffades de diverse trevligt folk. tex christine, PH, erica å de från hennes tjejkväll, arbetskamrater till patrik och jag fick även se självaste oskar karlsson shaka loss på dansgolvet och även scenen! de ni, de va en syn för folk. yeah.

sedan när vi skulle gå hem, då vart de dags för girlfight, lite underhållande då man oftast (okej, jag ser) bitchslaps bara i filmer/serier. iaf, va lite skoj, dock inte lika skoj för zlatan som får en rak höger på sin haka så den bidde svullen. sedan va vi hungriga, så vi traskade över gatan till schappet och köpade oss mat. de va lång kö.. ja fick agera betalare och hela kittet. patrik stod bakom å skydda mej. och joel böga sej lite i kön oxå. haha, lika underhållande när han e me. iaf, vi fick våran mat, och de har aldrig smakat så gott som när vi åt de. hade endast ätit makaroner och skinkmacka tidigare på dagen. så efter 3 smirnoff, 1 baccardi anannas och några chili/mandarin så va man i behövligt skick för mat !
vid halv 3 var vi hemma, och vi båda sov som små barn.

sara vaknade vid 10, och ligger i sängen i 2h och stirrar i taket, på något vis, så va de skönt. bara vaa.

sedan fick sara åka hem och ta hand om hästarna små och sedan duscha och ta på sej sin trevlighetsmask för nu skulle vi till farmor och farfar för de traditionella julfikat. gud, de va inte kul. inte för att ja va bakis ett dyft, men de e drygt att sitta där längen å bara va trevlig..

Tack och lov att julen nu är slut och de dröjjer ett tag innan man behöver va trevlig på de sättet igen ^^,

naeh, vet ni vad!
detta bidde långt, så nu vår ni njuta av att läsa allt dettahär, så skriver ja mer i "morron";)


                                                                                                                                                                                                   // Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback