- Tisdag, 1/1-08

årets första inlägg! woho!

nyår igår, visst, kunnde väl varit bättre, men å andra sidan jag fick uppleva nyåret med de som man har allra roligast med ! (men 3 andra personer, känn er saknade!!) 

linda och sofie kom hem till mej , så käkade vi taccos å gjorde oss i ordning så for vi till vårgårda. trevlig bilresa, eller hur sofie?=D sjunga till sveninvgars e ingen skit ;) hihi.
vi anlände till vga runt 19 snåret, och ja lämnade mina saker hos patrik, sedan började kvällens vandring över hela vårgårda känndes de som. vi börade med att gå till sebbe med tuppkammen och hämta lite förtäring till kusseliten. där träffade vi bröderna stjärtgräs och självklart sebbe. storebrodern stjärtgräs bjöd linda på en grogg i hopp om att få upprättelse för fredagens incident, som drabbade hono hårt. men han lyckades inte, för de sågs inte mer efter detta när vi knallade vidare. dock glömde sofie sin sprite hos sebbe, så hon sprang tillbaka, men vi fortsatte ändå att gå, för vi trodde hon skulle stanna. så vi gick å gick, tog en lite supar paus i mellan åt. en hutt här å en hutt där! illans trevligt.

sedan så knallar vi iväg till jimmy. där sitter de gamla vanliga folket och har de trevligt. ja å linda skyndar oss i värmen och värmer upp oss, då vi troligen fick uppleva lätta köldskador på våra stackars fingrar. (bör tilläggas att ja trotts detta hade vantar)  vi satte oss, och ja hade me mej singstar mickar så vi började sjunga för glatta livet. eller aa, vi å vi, patrik å the batmeister drog igång =) de va kul å lyssna xD inte för att de va vackert , men de va underhållande.

timmarna gick, och tolvslaget närmade sig, folk blev mer och mer runda och goa udner fötterna, andra mer andra va lagom.

tolvslaget kom, och raketerna avfyrades, min champangeflaska korkades upp och jag njöt av att få vara med de som alltid ger en ett gott skratt. champangen smakade gott i strupen, sedan vankades de ett varv runt kvarteret med patrik och ponta för att önska grannar och övriga ett gott nytt år. bakom kom korpen och jimmy traskandes.

när vi kom tillbaka, så va de inte fullt så skoj.
linda ville åka hem,men hon skulle sova hos joel, för i de skicket som hon va så fick hon inte lämna huset utan att någon va me henne hade a promt sagt. så vi tog av henne jackan och hon fick säga hej till farbror toalett. där fick hon sitta i ca 2 timmar å spy. kollade till henne då å då för att se att hon levde. när ja satt där inne en stund så fick ja besök av the bat meister, boris, jimmy och joel. då satte vi igång å prata språk. sara som e "så hajj" på språk visade sina kunskaper och gav folk ett gott skratt. å andra sidan, de gav mej oxå ett gott skratt så de gör inget^^,

singstar va ja en jäkel på oxå! vann varje gång ja körde ^^, wie ^^,

så va de dags att gå hem.. då va de nästa person att inte må så vackert. de va min kära patrik. dumsnuten hade hällt i sej nästan en hel flaska jack daniells... + X antal öl... yeah yeah. hade lovat att ta hand om honom så de gjorde ja. meen innan vi traskade så hade jimmys moder och den berömda kurtan kommit hem. de bjöd på tårta. den smakade gott. så började den långa vandringen hem. först gick ja me batan, men han träffa en sak å tjöta, så ja han ikap ponta som inte gick allt för rakt, så han fick ja hjälpa att gå rakt. så hann vi ifatt mitt fyllo till pojkvän (ursäkta ordvalet), han hände där över ett staket och spydde som en kalv, stackarn.
vi fortsatte att vandra vidare, tyvärr mötte vi små glin som skulle mucka gräl. suck. men efter en stund kom vi därifrån å vi fortsatte mot busskuren. där får vi uppleva att patrik spyr ännu en gång... å när vi väntar på joel i busskuren så kläcker patrik ur sej den bästa kommentaren på hela kvällen:
"Zlatan, de e ju en sådan hund du har ju!!"
alla brister ut i asgarv för de va zlatans mor å far som kom å gick där me deras lilla vovsing.
ännu en gång så fortsatte vi vandringen hem till patrik, och äntligen så kom vi faktiskt fram. väl hemma, kl. 03.50, stupade han som en liten unge i sängen. dock sov inte ja mkt.. å rätt va de e så får han springa upp först en, sedan två och sedan en sista gång för att uträtta ett behov. stackars liten. men men, han fick skylla sig själv.

så har inte sovit många timmar i natt,om ens några? iaf, vi låg å kolla på scrubs längen å väl innan ja for hem till hästarna små.

summa sumarum:
- Det var en lyckad kväll trotts allt!



                                                                                                                                                                                                   // Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback